Subsidiecalculator.nl

Disclaimer

Algemeen

WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord en FreshTag streven ernaar de informatie op deze website zo compleet, toegankelijk en actueel mogelijk te houden. Toch kan het voorkomen dat de inhoud onvolledig of onjuist is. Aan de inhoud van de website kunt u dan ook geen rechten ontlenen. WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord en FreshTag zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van de informatie die op www.subsidiecalculator.nl wordt aangeboden.

Links

Op de website www.subsidiecalculator.nl kunt u doorklikken naar websites van andere organisaties. WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord en FreshTag zijn niet aansprakelijk voor de inhoud en de gevolgen van het gebruik van informatie op deze websites. Door deze website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Privacy

Subsidiecalculator.nl slaat op geen enkele mogelijke wijze de persoonlijke gegevens op van de werknemers waarvoor Subsidiecalculator.nl wordt geraadpleegd.

Cookies

Subsidiecalculator.nl registreert door middel van een statistisch programma hoe vaak en hoe lang de website wordt bezocht en welke paginas en welke onderdelen van die paginas worden bekeken. Deze informatie gebruikt Subsidiecalculator.nl om de website te analyseren en om de website en dienst die Subsidiecalculator.nl biedt nog beter af te kunnen stemmen op uw belangstelling.


Over Subsidiecalculator.nl

Subsidiecalculator.nl is het resultaat van de samenwerking van de adviseurs van de WerkgeversServicepunten en FreshTag. Doelstelling was, en blijft, helderheid brengen in de wereld van subsidies en regelingen voor werkgevers bij het aannemen van werknemers. Naast de helderheid is het streven om Subsidiecalculator.nl kwalitatief op het aller hoogste niveau te hebben en houden om de uitkomsten te maximaliseren op het vlak van betrouwbaarheid en toepasbaarheid. Schroom als gebruiker dan ook niet om ons te informeren over onjuiste berekeningen.


WerkgeversServicepunten

Een Werkgeversservicepunt (WSP) is een samenwerking van gemeenten, UWV, onderwijsinstellingen, kenniscentra en andere partijen. Bij een werkgeversservicepunt krijgt u onder andere informatie en ondersteuning als u iemand aan wilt nemen die moeilijker aan het werk komt. Denk bijvoorbeeld aan informatie over de Participatiewet en de banenafspraak, voorzieningen en financiële regelingen. De dienstverlening is kosteloos.

Contact met uw Werkgeversservicepunt?
Er zijn 35 regionale Werkgeversservicepunten en 1 landelijk Werkgeversservicepunt.

Meer informatie over de Werkgeversservicepunten:
https://www.werk.nl/werk_nl/werkgever/wervingsadvies/werkgeversservicepunt.


Nieuwe regelingen

U heeft als instelling, bedrijf of gemeente ook een regeling die past binnen de Subsidiecalculator.nl en wilt deze graag op laten nemen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Subsidiecalculator.nl biedt voldoende mogelijkheden om andere organisaties zelf hun regelingen op te laten nemen en beheren.