Subsidiecalculator.nl

Over Subsidiecalculator.nl

Bij het aannemen van nieuwe medewerkers kunt u mogelijk in aanmerking komen voor aantrekkelijke financiele voordelen. Deze online subsidiecalculator presenteert regelingen en subsidies voor een nieuwe medewerker of recent in dienst getreden. Naast de hoogte van de bedragen geeft de calculator achtergrondinformatie over de subsidies en regelingen en de te ondernemen acties. Deze site linkt door naar organisaties waar u de subsidie of regeling kunt aanvragen. Met de online calculator ontdekt u snel en overzichtelijk de financiële voordelen.


NIEUW: de LKS-calculator.

Alkmaar 24 januari 2017

Met ingang van 1 januari 2017 is de berekening van de loonkostensubsidie voor o.a. de doelgroep Banenafspraak vereenvoudigd. Door het invullen van 4 vragen, kunt u snel uitsluitend de loonkostensubsidie berekenen inclusief een uitleg volgens de nieuwste richtlijnen van het Ministerie van SZW. Wilt u een uitgebreide berekening, gebruik dan de standaard subsidiecalculator

WerkgeversServicepunt Hoord-Holland Noord

Subsidiecalculator klaar voor 2017!

Alkmaar 2 januari 2017

Dankzij de medewerkers van het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord is de subsidiecalculator per heden weer aangepast aan de nieuwe wet- en regelgeving per 1-1-2017. De minimumlonen zijn aangepast, de loonkostensubsidie bij de doelgroep Banenafspraak wordt berekend op basis van de nieuwe richtlijnen van het Ministerie van SZW, de BRUG-WW en het Lage Inkomens Voordeel (LIV) zijn toegevoegd.

WerkgeversServicepunt Hoord-Holland Noord

Laat Utrecht Werken!

Amersfoort 28 januari 2014

Het WerkgeversServicepunt Utrecht-Midden is een samenwerkingsverband van de gemeente Utrecht (Werk& Inkomen), UWV en UW. Wij zijn er voor de werkgevers en ondernemers in de regio Utrecht-Midden. U kunt bij ons terecht met al uw vragen en wensen op het gebied van personeel, werving en selectie, scholing en advies over financiële voordelen en mobiliteit. Wij zijn een samenwerking aangegaan met de Subsidiecalculator.nl om werkgevers nog beter van dienst te kunnen zijn. Werkgevers kunnen nu via een berekening in een oogopslag zien voor welke financiële voordelen ze in aanmerking komen als ze een werkzoekende met een uitkering in dienst nemen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Mail naar WerkegeversServicepunt Utrecht-Midden of bel naar (030) 3002922.

Of neem een kijkje op onze website.

Subsidiecalculator en Inclusief Groep

Amersfoort 2 juli 2013

De Inclusief Groep, ondernemer in passend werk op de Veluwe, wil meer werkgevers stimuleren om ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in hun bedrijf op te nemen en is daarom de samenwerking aangegaan met Subsidiecalculator.nl. Bedrijven kunnen daarmee ook heel snel en gemakkelijk de financiële voordelen van maatschappelijk verantwoord ondernemen ervaren.

De Inclusief Groep biedt ondernemers vervolgens de helpende hand bij de procedures en administratieve handelingen om zo bij te dragen aan een inclusieve arbeidsmarkt. Onze medewerkers kennen de procedures en kunnen u informeren over de subsidiemogelijkheden. Bovendien kunnen wij u aan de juiste kandidaat helpen en indien gewenst jobcoaching regelen.

Heeft u vragen? Neem dan even contact op met de Inclusief Groep, Thea Zeevat, tel. 0341 – 274 111.

Partner Deventer Werktalent

Amersfoort 30 januari 2013

Subsidiecalculator.nl is trots op het feit om Deventer Werktalent, als eerste partner te kunnen noteren. In Deventer Werktalent werken gemeente en Sallcon samen om meer mensen met een afstand tot werk te koppelen aan werkgevers. Door zich aan te sluiten bij de subsidiecalculator.nl kunnen organisaties uit Deventer en omstreken als eerste zelf berekenen voor welke subsidies zij in aanmerking komen. Deventer Werktalent wil hiermee ondernemers transparant inzicht geven in de beschikbare subsidiemogelijkheden. Uiteraard kunnen zij voor advies en aanvraag hierover nog steeds terecht bij de Werkgeversdesk van Deventer Werktalent: info@deventerwerktalent.nl / 0570-679692.


Over Subsidiecalculator.nl

Subsidiecalculator.nl is het resultaat van de samenwerking van de adviseurs van de WerkgeversServicepunten en FreshTag. Doelstelling was, en blijft, helderheid brengen in de wereld van subsidies en regelingen voor werkgevers bij het aannemen van werknemers. Naast de helderheid is het streven om Subsidiecalculator.nl kwalitatief op het aller hoogste niveau te hebben en houden om de uitkomsten te maximaliseren op het vlak van betrouwbaarheid en toepasbaarheid. Schroom als gebruiker dan ook niet om ons te informeren over onjuiste berekeningen.


WerkgeversServicepunten

Een Werkgeversservicepunt (WSP) is een samenwerking van gemeenten, UWV, onderwijsinstellingen, kenniscentra en andere partijen. Bij een werkgeversservicepunt krijgt u onder andere informatie en ondersteuning als u iemand aan wilt nemen die moeilijker aan het werk komt. Denk bijvoorbeeld aan informatie over de Participatiewet en de banenafspraak, voorzieningen en financiële regelingen. De dienstverlening is kosteloos.

Contact met uw Werkgeversservicepunt?
Er zijn 35 regionale Werkgeversservicepunten en 1 landelijk Werkgeversservicepunt.

Meer informatie over de Werkgeversservicepunten:
https://www.werk.nl/werk_nl/werkgever/wervingsadvies/werkgeversservicepunt.


Nieuwe regelingen

U heeft als instelling, bedrijf of gemeente ook een regeling die past binnen de Subsidiecalculator.nl en wilt deze graag op laten nemen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Subsidiecalculator.nl biedt voldoende mogelijkheden om andere organisaties zelf hun regelingen op te laten nemen en beheren.