Subsidiecalculator.nl

Toelichting


Over Subsidiecalculator.nl

Subsidiecalculator.nl is het resultaat van de samenwerking van de adviseurs van de WerkgeversServicepunten en FreshTag. Doelstelling was, en blijft, helderheid brengen in de wereld van subsidies en regelingen voor werkgevers bij het aannemen van werknemers. Naast de helderheid is het streven om Subsidiecalculator.nl kwalitatief op het aller hoogste niveau te hebben en houden om de uitkomsten te maximaliseren op het vlak van betrouwbaarheid en toepasbaarheid. Schroom als gebruiker dan ook niet om ons te informeren over onjuiste berekeningen.


WerkgeversServicepunten

Een Werkgeversservicepunt (WSP) is een samenwerking van gemeenten, UWV, onderwijsinstellingen, kenniscentra en andere partijen. Bij een werkgeversservicepunt krijgt u onder andere informatie en ondersteuning als u iemand aan wilt nemen die moeilijker aan het werk komt. Denk bijvoorbeeld aan informatie over de Participatiewet en de banenafspraak, voorzieningen en financiële regelingen. De dienstverlening is kosteloos.

Contact met uw Werkgeversservicepunt?
Er zijn 35 regionale Werkgeversservicepunten en 1 landelijk Werkgeversservicepunt.

Meer informatie over de Werkgeversservicepunten:
https://www.werk.nl/werk_nl/werkgever/wervingsadvies/werkgeversservicepunt.


Nieuwe regelingen

U heeft als instelling, bedrijf of gemeente ook een regeling die past binnen de Subsidiecalculator.nl en wilt deze graag op laten nemen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Subsidiecalculator.nl biedt voldoende mogelijkheden om andere organisaties zelf hun regelingen op te laten nemen en beheren.