Subsidiecalculator.nl

Contact met Subsidiecalculator.nl

Heeft u vragen over het gebruik van de Subsidiecalculator of wilt u meer informatie? Neem dan contact op via het algemene e-mailadres.

Adresgegevens
RPA-NHN
Comeniusstraat 10
1817 MS Alkmaar
info@subsidiecalculator.nl
http://www.subsidiecalculator.nlOver Subsidiecalculator.nl

Subsidiecalculator.nl is het resultaat van de samenwerking van het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord en het Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid NHN. Doelstelling is helderheid brengen in de wereld van subsidies en regelingen voor werkgevers bij het aannemen van werknemers. Naast de helderheid is het streven om Subsidiecalculator.nl kwalitatief op het aller hoogste niveau te hebben en houden om de uitkomsten te maximaliseren op het vlak van betrouwbaarheid en toepasbaarheid.


WerkgeversServicepunten

Een Werkgeversservicepunt (WSP) is een samenwerking van gemeenten, UWV, onderwijsinstellingen, kenniscentra en andere partijen. Bij een Werkgeversservicepunt krijgt u o.a. informatie en ondersteuning als u iemand aan wilt nemen die moeilijker aan het werk komt. Denk bijvoorbeeld aan informatie over de Participatiewet en de banenafspraak, voorzieningen en financiƫle regelingen. De dienstverlening is kosteloos. Er zijn 35 regionale Werkgeversservicepunten en 1 landelijk Werkgeversservicepunt.

Meer informatie over de Werkgeversservicepunten: https://www.werk.nl/werkgevers/wervingsadvies/werkgeversservicepunt/