Subsidiecalculator.nl

Disclaimer

Algemeen

WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord en RPA NHN streven ernaar de informatie op deze website zo compleet, toegankelijk en actueel mogelijk te houden. Toch kan het voorkomen dat de inhoud onvolledig of onjuist is. Aan de inhoud van de website kunt u dan ook geen rechten ontlenen. WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord en RPA NHN zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van de informatie die op www.subsidiecalculator.nl wordt aangeboden.

Links

Op de website www.subsidiecalculator.nl kunt u doorklikken naar websites van andere organisaties. WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord en RPA NHN zijn niet aansprakelijk voor de inhoud en de gevolgen van het gebruik van informatie op deze websites. Door deze website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Privacy

Subsidiecalculator.nl slaat op geen enkele mogelijke wijze de persoonlijke gegevens op van de werknemers waarvoor Subsidiecalculator.nl wordt geraadpleegd.

Cookies

Subsidiecalculator.nl registreert door middel van een statistisch programma hoe vaak en hoe lang de website wordt bezocht en welke paginas en welke onderdelen van die paginas worden bekeken. Deze informatie gebruikt Subsidiecalculator.nl om de website te analyseren en om de website en dienst die Subsidiecalculator.nl biedt nog beter af te kunnen stemmen op uw belangstelling.Over Subsidiecalculator.nl

Subsidiecalculator.nl is het resultaat van de samenwerking van het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord en het Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid NHN. Doelstelling is helderheid brengen in de wereld van subsidies en regelingen voor werkgevers bij het aannemen van werknemers. Naast de helderheid is het streven om Subsidiecalculator.nl kwalitatief op het aller hoogste niveau te hebben en houden om de uitkomsten te maximaliseren op het vlak van betrouwbaarheid en toepasbaarheid.


WerkgeversServicepunten

Een Werkgeversservicepunt (WSP) is een samenwerking van gemeenten, UWV, onderwijsinstellingen, kenniscentra en andere partijen. Bij een Werkgeversservicepunt krijgt u o.a. informatie en ondersteuning als u iemand aan wilt nemen die moeilijker aan het werk komt. Denk bijvoorbeeld aan informatie over de Participatiewet en de banenafspraak, voorzieningen en financiƫle regelingen. De dienstverlening is kosteloos. Er zijn 35 regionale Werkgeversservicepunten en 1 landelijk Werkgeversservicepunt.

Meer informatie over de Werkgeversservicepunten: https://www.werk.nl/werkgevers/wervingsadvies/werkgeversservicepunt/